Menyembuhkan Loya Tanpa Perubatan?

Menyembuhkan Loya Tanpa Perubatan?

Seabands adalah semata-band yang anda pakai di pergelangan tangan anda yang menggunakan satu bentuk akupuntur untuk membantu mencegah penyakit. Mereka datang dalam pelbagai warna dan mereka boleh membantu dalam perjalanan udara, bot, kereta, jurulatih, walaupun pada roller coaster dan perkara-perkara seperti itu.

Mereka benar-benar bekerja dan telah perubatan terbukti dengan ujian klinikal. Apabila anda melakukan perjalanan di sekitarnya menjadikan ia lebih mudah untuk tidak perlu bimbang tentang jika anda akan jatuh sakit atau tidak. Anda boleh mengambil perjalanan melalui udara, kereta api, lebuh raya atau melalui laut dan jika anda jatuh sakit semasa perjalanan yang ia boleh bertukar menjadi satu pengalaman yang benar-benar sengsara. Tiada lagi yang anda perlu bimbang tentang itu, kerana dengan seabands ia mengambil bahagian bimbang hampir daripada itu.

Loya, muntah-muntah, vertigo, sakit dan lain-lain jenis perasaan yang tidak baik bukan sahaja dalam kepala anda. Mereka boleh menjadi pengalaman oleh kedua-dua orang dewasa dan kanak-kanak. Jika anda mula bosan, atau sakit kepala yang biasanya tanda-tanda awal dan anda perlu mendapatkan bantuan. Masalah dengan ubat untuk ini kejadian dan gejala adalah bahawa kadang-kadang anda tidak boleh mengambilnya kerana sebab-sebab kesihatan yang konflik, mungkin anda di tempat kerja dan mendapat perasaan ini atau boleh menjadi hamil.

Perkara yang sejuk kira-kira seabands adalah bahawa tidak ada perkara ini kerana anda hanya memakai mereka sebagai bahagian manset lengan kemeja dan anda adalah bersedia untuk pergi. Jika anda akan melakukan perjalanan dan pernah mempunyai masalah dengan isu-isu ini maka anda perlu melabur dalam beberapa band mabuk laut dan meletakkan minda dan badan anda selesa.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar